Hulp of advies nodig?

058 2880232

Disclaimer

MPI-Mobility, wijst voor alle duidelijkheid op het volgende: U gaat akkoord met deze disclaimer als u gebruik maakt van onze website.

MPI-Mobility is de overkoepelende naam van onze verschillende web shops: MPI-NL, Online-scooters, Online-Ebikes, Online-Bikeparts en Online-Scooterparts. Wij streven naar volledigheid en er wordt met zorg aan onze websites gewerkt. Desondanks kan het gebeuren dat er onjuiste of onvolledige informatie en/of prijzen op de websites staan. Wij zullen al het mogelijke doen om dit te voorkomen. Er wordt geregeld nieuwe informatie toegevoegd, aangevuld of aangepast. MPI-Mobility behoudt zich het recht eventuele informatie en gegevens op de websites te wijzigen zonder dat de gebruiker hiervan op de hoogte wordt gesteld. Tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor schade, dataverlies of indirecte schade die in verband wordt gebracht met de informatie op de websites.

MPI-Mobility’s  naam, logo, huisstijl, vormgeving, foto’s en merknamen / scooternamen zijn beschermd door het Nederlands auteursrecht en mogen niet zonder toestemming van de merkhouder gereproduceerd, gepubliceerd of gedistribueerd worden. Deze informatie mag alleen voor persoonlijke of informatieve doeleinden worden gebruikt met het vernoemen van de Bron. MPI-Mobility behoudt zich het recht de informatie en communicatie, die op de website wordt aangeboden, voor commerciële of niet-commerciële doeleinden te gebruiken.

De inhoud van de webpagina’s zal regelmatig geactualiseerd en/of aangevuld worden. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. De inhoud van de webpagina’s wordt verschaft in de staat waarin deze zich feitelijk bevinden, zonder garantie of waarborg ten aanzien van de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. De inhoud is experimenteel en voor particulier gebruik bedoeld. MPI-Mobility is niet aansprakelijk voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit, of in enig opzicht verband houdt met, het gebruik van de webpagina’s of met de onmogelijkheid de webpagina’s te kunnen raadplegen.