Hulp of advies nodig?

058 2880232

Naar wederzijdse tevredenheid is er de laatste jaren al een intensieve samenwerking met IMG BV (Voorheen Asiangear/AGM/BTC) Al enkele jaren hebben we de AGM elektrische Goccia’s en Fatbikes in het programma. We hebben het programma verder uitgebreid met de AGM benzine scooters. Hiermee zijn we een z.g. Excellence dealer van AGM, wat betekent dat we het gehele programma van AGM verkopen en in de showroom hebben. Het volledige programma van MPI is nu: MPI Elektrische scooter AGM Goccia elektrische scooters AGM elektrische Fatbike BTC benzine scooters AGM benzine scooters Hanway schakelbrommers

De sloop regeling Den Haag is verlengd tot 31-08-2021.
Heb je een tegoedbon en wil je deze besteden aan een elektrische scooter, dan kun je daarvoor bij online-scooters terecht !

Welke benzine ? 03-10-2019

De benzine scooter moeten normaliter getankt worden met Euro95 E5 benzine. Met ingang van 01 oktober hebben veel benzine pompen de euro 95 E5 benzine vervangen door Euro 95 E10. Deze E10 benzine is als scooter benzine niet geschikt. Als alternatief kun je Euro98 E5 tanken als je pomp geen Euro95 E5 meer heeft.

Sinds 1 januari 2018 mogen alleen nog maar Euro 4 scooters verkocht worden. Na een aantal wisselende besluiten over de restvoorraden van de oudere Euro 2- en Euro 3 viertaktscooters, staan de besluiten vast en is de Euro 4 norm in werking getreden. Hoe zit het nou precies met die Euro 4 norm?